hemma gjord varm choklad-enklet!


Hoppas ni ser vad det står!


hoppar in i ett varmt bad ..


Hoppar in i ett varmt bad. Ska fixa lite med hårinpackningen o raka benen o allt sånt tjejer måste göra :)


försov mig!

Som rubriken lyder försov jag mej en aning i morse! Typiskt mig! :P
Haha, nu ska jag fortsätta skriva på novellen och sen kolla Top Model! :D

Vintern är väldig vacker!

dagens stora diss!



Min onepiece kommer aaaaaaaaaaaaaaaaldrig o jag nu har jag väntat i snart en månad :O

omg

Hittar inte min match tröja och jag ska åka snart :(
Får panik!!!

Idag ska jag må...

Idag ska jag hjälpa mammas kompis att måla. Dom har köpt ett hus som jag ska hjälpa till i lite nu :)
Ska bli kul faktiskt, blir bra med lite annat än bara handbollen ;)
Nu ska jag byta om och äta lite, puss :)

mitt liv som ingen # del-2 [novell]


En dag senare…

 # del- 2

– Hej bruttan, hörde jag morfar skrocka glatt. Grattis på 15 års dagen.

– Tack så mycket, svarade jag och tog emot tre stora packet inslagna i det allra finaste pappret man kunnat hitta. Ett kort hängde och dinglade på sned. Jag fingrade upp det och mitt på kortet står det med stora bokstäver. NEW YORK.

– Ursäkta mig, men morfar, vad menar ni med New York?

– Ja, svarade helt plötsligt mormor, är det inte din dröm om att få åka till New York?

– Jo men… Mer hann jag inte säga innan min hjärna fattat budskapet kortet har försökt att ge mig. Jag börjar skrika, högt, eller kanske det blir mest ett tjoande.

– Jag hoppas att du inte kommer att sakna Sverige, mig och morfar alldeles för mycket nu, skrattade mormor.

– lytt bilarna kommer i morgon och vi har lovat att hjälpa till, sa morfar.

– Va? Nu fattar jag inte, flytt bilarna?, allt i mitt huvud var nu suddigt.

– Gumman, sa mamma. Vi ska flytta. Jag har fått ett jobb, och inte vilket som hälst utan ett mode kontrakt! Alla kläder jag har skissat på mitt i natten var tydligen en hitt i New York… Kan du tänka dig! Turen har äntligen vänt!

 

 

Turen hade äntligen vänt, kunde vara så? Oden snurrade runt i mitt huvud hela kvällen. Ska jag verkligen till New York, Mode huvudstaden.

Morgonen därpå som morfar sagt kom flyttbilarna. Jag var fortfarande i chock tillstånd när tanken slog mig om jag skulle få behålla Lilja.

–        Claire, du måste hjälpa till, hörde jag mamma skrika från ovanvåningen. Claire hit Claire dit, hela morgonen hade hon hållit på skrika på att jag måste hjälpa till.

–        Jag är klar, svarade jag henne. Det var jag inte. Men det ända jag skulle ha med var mina kläder och Lilja. Om hon nu skulle få följa med. Mamma, får Lilja följa med?, frågade jag henne när hon kommit ner från trappan.

–        Jag har tänkt på det, svarade hon. Och är det inte kanske bäst att hon får stanna här i Sverige med M och M. Det var så vi kallade dem, mormor och morfar förståss.

Jag ville inte det, skulle jag flytta ifrån min ända och allra käraste vän? Nej. Men det var nog bäst så, jag kunde ju alltid hälsa på henne på loven. Juste, loven. Nytt land betyder ny skola. Jag hade inte tänkt på det.

-          Jo det kanske är bäst så, svarade jag mamma som stått otåligt och väntade på ett svar.

-          Bra, då var det avklarat, sa hon och gick sin väg.

Tre timmar senare var allt klart, vi hade sagt adjö till våra nära och käre (alltså M och M) och var på väg till flygplatsen.

Efter tre filmer senare och ett antal toa besök var vi framme. Det var för sommar och varmt. Riktigt varmt! Det var bra att mamma sa till mig att jag inte skulle ta mina jeans utan shortsen. Flygplatsen var stor, och mitt i allt i hopa stod en klump fotografer.

–        Kolla paparazin, sa mamma glatt. Undra vem det är som blir förföljd nu, la hon till.

–        Vad coolt, sa jag och försökte få en glimt om vem det var som stod där i massan.

Mitt ur paparazin ser jag självaste Lady Gaga. I klädd en body försöker hon ta sig där ifrån.

–        Mamma, det är Lady Gaga ju, sa jag gladare än någonsin. Min största idol stod bara några meter ifrån mig. Ska man våga gå om en autograf? Nej, inte så smart. Hon har säkert bråttom.

–        Haha, ja där ser man. Men nu måste vi skynda oss om vi ska hinna packa upp allt idag, svarade mamma en aning stressad.

Allt var nytt, ute på gatan såg man allt från ståtliga eleganta kvinnor till slappiga street dancers.

–        Men titta där, sa mamma till slut. Det där är din nya skola.

Jag tittade på den stora byggnaden. Den var stor och fin. Den såg exotisk ut. Palmer klädde gångarna till de olika byggnaderna. Campus Of New York stod det med stora bokstäver på en skyllt.

När vi kom fram till huset mamma fått av hennes nya jobb försvann all nervositet. Där, mitt framför mig stod ett vitt stort hus. Sten skulle jag tro att det var gjort av. Även här fanns det palmer. Vårt hus låg på den där lilla korven som stack ut vid havet, (kolla på karta så förstår ni vart) och vi hade havet nedanför oss. Jag sprang in och öppnade alla dörrar jag kunde hitta.

-          Det här är ditt rum, sa mamma till mej och öppnade en dörr till vänster om mig.

Jag gick in och stod stilla i säkert tio minuter innan jag fattat att hon inte skämtade. Vitblommiga tapeter klädde rummet och det allra finaste trä golv man kunde hitta. Och det bästa av allt, det som gjorde detta rum så speciellt. Balkongen. Balkongen som faceade det blåglittriga havet. Solen sken rakt in och träffade en dörr. En vit dubbel dörr som ledde till ett jätte fint, okej, inte jätte fint, ultra super duper fint baddrum. Det beiga badrummet var stilrent och säkert det finaste jag sätt i hela mitt liv.

Efter några timmar var allt klart, uppackat och klart. Jag var utmattad men jag hade ju ingen säng. Jag valde att inte ta med min gamla fula enkel säng. Tyckte det var dags för en ändring så jag tänkte att jag skulle köpa nytt. Jag tänkte att mamma skulle tjäna bättre nu så vi skulle ha råd med det som en vanlig tonåring brukar ha råd med. Men vart skulle jag sova?, jag fick ta och lägga mig hos mamma.

 

Jag vakna av att klockan ringde, den var sju.

– Mamma, varför har du ställt klockan?, frågade jag. Inget svar. Jag vände mig om och såg mitt gamla rumt, hade allt varit en dröm? Jag blev besviken och klädde på mig kläder. Det var dags för skola igen. Men när jag ställde mig och kollade ut genom fönstret såg jag…



Vad ser hon?,
Här är alltså andra delen av min novell.
Enjoy! :)


mitt liv som ingen # del-1 [novell]

 

 

# del- 1

 

-          Jag är hemma, hörde jag mamma skrika från neder våningen. Har du handlat och tvättat?

-          Ja det har jag, svarade jag henne uppifrån mitt rum. Rummet behövdes absolut en makeover. Gråblåa väggar och slitet trä golv var inget att ha, och gardinerna var trasiga pga. Lilja. Lilja är min katt, och min ända vän.

  Jag hörde steg närmade sig mitt rum, mamma steg in och frågade om hur skolan var. Den var perfekt!, svarade jag i ett leende.

 Vi hade fått en ny tjej i klassen, alla var helt på henne men hon valde att sitta med mig i matsalen. Jag kanske äntligen kan få en riktig vän, inte bara någon som vill vara kompis med mig för att dom tycker synd om mig.

Jag är fattig, jag har inte någon sjukdom eller något. Så vadå?, får man inte vara fattig nu eller?

Ibland blir jag bara så sur på folk som jämt och ständigt kommer till skolan med nya saker, som alltid har nya skor, som alltid får vad dom än pekar på. Patetiskt!

Varför slösa pengar på sånt när det finns folk som svälter.

 

Jag kände hur magen kurrade och gick ner. Nu ska jag vara glad, det är ju faktiskt min födelse dag i morgon och då skulle mormor och morfar komma.



Här är alltså första delen av min Novell, man kan ju knappast kommit in i novellen i första kapitlett så tänker skriva några mer och om dom inte blir bra så stryker jag allt :)
Den här blev heller inte så lång, ska äta nu så det är därför, aja... Skriver kankse andra delen i kväll :)
Enjoy!


hej

Hej, jag ska skärpa mej med bloggandet! På måndag ska jag göra minst tre inlägg varje dag, och dom ska inte bara handla om min vardag utan om mitt intresse sång! Jag gör egna texter men spelar dom inte för några, sen ska jag börja på en novell här på bloggen! Och även bilder kommer det! Det kommer minst en bild per inlägg så det inte blir för tråkigt att bara läsa text så därför slännger jag in en stor gamal bild i detta inlägget så att ni läser texten :P


wazzzzzzzzzzzzzzzup

Sitetr med amanda efter en dag på isen, haha eller snarare sagt i bastun i värme stugan ;p
Ska snart dra på handbollen, kul! :D
Blir tränade av magnus Frisk :)

Här är amanda :)

inte bra!

Ingen bra uppdate jag vet ! :(
Har inte haft tid!... Men jag är faktiskt förvånad att alla ni kollar även fast jag inte har en så bra uppdate :D
Jätte kul!
Dagen var lite sådär... Men men, nu blir det handboll o de ska bli kul :)
Pusssssss

GAAAAAAAAH!

Är kääääääääääääääääääääär! :love:


idag har jag kollat på film, sen kollade jag på film, och sen ännu mer film!

Som rubrike lyder så har jag kollat jätte mycket på film idag :)
Har kollat på askungen 2, Ariel 2, I taket lyser stjärnorna, Hannah montana The movie o nu kollar jag på Hannah monatana for ever :D
Fast snart är det ju solsidan och det får man ju inte missa ;)
Jaja, ni får ha en fortsatt trevlig söndag så synes vi :)


hannah montanah the movie

Ligger i sängen o kollar Hannah montanah med kissen.. Mysigt ;)


tusen gånger starkare!

Bra film!, faktiskt!
Slutet var lite sådär, när man hade sätt klart den hade man undringar som inte blev förklarade.. Och sådant gillar inte jag! Filmen ger ett bra budskap om att det är okej att vara sej själv och hur man inte ska vara!
Fast i denna film var inte det okej att vara sej själv... inte enligt skolan iaf! Blev så himla sura på alla lärare! O killarna! Idioter!
Filmen var bra, men inte mer!
den får 5,5/10 :)
Den är värd att se! Man lär sej hur man ska bete sej...


Nu ska jag platta håret, städa och dr...

Nu ska jag platta håret, städa och dra in till stan där jag ska träffa Hanna :)
Vi ska ha myskväll! :D
Bilder kommer, mycket! Och såklart på min nya fisyr ;)
Jag vill tipsa om en bra blogg!
Läser deras novell varje dag, riktigt bra är den... Bloggen är inte för dom som inte gillar Justin Bieber!!!!
Den handlar nämnligen om honom :)
Men jag ÄLSKAR HONOM så den är perfect för mej ! Hehe, i alla fall, klicka här om ni vill hälsa på dom :)

JB själv ;)

Big suprice!

Som rubriken säger kommer det en stor överaskning snart!
Ni får ju såklart inte veta vad men det märker ni snart ;)


ny klippt !

Rubriken talar! :D
De är verkligen skönt att ha nyklippt hår! Man kan ju säga att det är en aning kottare än förut pga allt slitet hår jag hade... Men det får jag leva med, det växer snart ut, mitt hår växer så himla fort när det är nyklippt!
Gäller bara att klippa de regelbundet... Jaja slut på allt hår snack!
Idag blir det nog en chill dag! Är ganska trött o sånt så ska nog lägga mej o se på film!
Aja, ni får ha en fortsatt trevlig fredag  :)

upp, duscha, äta och iväg!

Nu måste jag fösöka ta mej upp fån denna häliga säng! :love:
Måste duscha, känner ej inte diekt mysig...Sen da jag i väg o klippe mej, ni få se hu det se ut efte åt :)
Är inte riktigt säker på hur än, men vi få se!
Men nu måste jag upp, puss :)

sådär ja!

Nu är smilisarna fixade ! ;p
Så nu ska jag nanna! pusssssss :)

gillar bilden sådär lite smått :rolleyes:


sängen väntar och ja...

Sängen väntar och jag är faktiskt trött :P
Måste bara fixa smilisarna först!

hmmmm....

Är det bara jag eller är mina smilisar borta? :S

kär i sånt här hår!


Kanske inte i håret men hur dom är klippta!
Hon i blont hår, asså vilken lugg! Vill ha :(
Ska se om frisören kan fixa en sån åt mej :D


nu ska jag duscha och sen bl...

Nu ska jag duscha och sen blir det mat och film framför tv:n :)
Träningen var okej, är lite trött och sånt nu men de gör ju inget, man kan ju lägga sej när man vill :P
I morgon klockan tio ska jag klippa mej... Vet inte riktigt hur jag ska ha det... Funderar på en sne lugg, en kraftig eller hur man nu ska förklara det :)
Men nu måste jag skynda mej på toa, hihi hej svejs så länge :P

bilderna från huvudstaden del-2


Nu kommer del två... Det blir jätte roliga o oserriösa bilder på mej o hanna nu :P
Alla är oredigerade :)

oreo + mjölk = mums!

Sitter o käkar oreo, ska snart dra till mormof och morfar o käka, sen ska jag spela laserdoom med kusinen :D

snart mat

Sitter här i Hannas köp o kollar på medan hon gör mat :)
Det blir makarenr och bacon, mmmmm :D
Snart tar vi bussen till hentorp, ska va me oscar idag, kuligt ! :thumbup:
Men nu måste vi skynda oss, puss :)

natti natti...

Nu ska jag lägga mej,drar te oscar i morrn me hanna :)
Kuligt!
I morrn drar oxå pappi hem ;(
Aja, har haft kul me honom ialla fall :D
Men först ska jag sova, puss :)

Dagens outfit btw :)

Bilerna från huvudstaden Del- 1

Bilderna  kommer i delar, vissa redigerade o vissa inte... Nu kommer bilder på Stan+mej och Hanna m.m



Här är bara några få kort som har tagits! Det kommer fler men än så länge får de här korten duga :)

Utmaning!

don't click here!
känn suget inom dej att vela klicka ;)

Hehe,


Tjoooooo

Haha, nämen hej :)
Har vart i huvudstaden sen i söndags så har inte hunnit blogga ! :(
Men nu kan jag det igen, o många bilder kommer det att bli!
Har shoppat lite o kollat Vasa skäppet m.m
Det var jätte kul!
Men som sagt, bilder kommer ;)

nighty night


E man inte sexy? Haha, NEJ! ;p

goingen malte :')

Hej, dålig uppdate jag vet men har inte haft tid förän nu :(
Men nu är jag här :thumbup:
Kom precis hem från Madelene, har käkat där o träffat hennes barnbarn malte på snart en månad o en vecka jätte söt!
Missade melodifestivalen :(
Var det några bra som sjung? :)
Ska snart sova, ska upp tidigt för att ta tåget till stockholm :D

Malte Emanuell Arnold Malmros ! :love:

Natti natti

Ska lägga mej nu, är inte särskilt trött men har ingen nytta av att stanna uppe så kan lika gärna lägga mej... :)
Gonatt :)

New design

New design is coming up!, håll utskik! :D

Handbolls match.

Nu drar jag på handbols match, bloggar senare! :D

Gamal bild, men här har ni oss ;)


Off too school!

Som rubriken säger! :)
Har som vanligt brottom, bussen går om fem fast det tar bara 30 sekunder att dra dit  men ändå! Man vill inte komma försent till skolan, tycker det är lite pinsamt :S
Hehe, aja, vi ses efter skolan, ska dra hos Hanna innan match... Men vi ses, ha en bra dag ! :D

hihi, lite glömsk av mej! Dag fem- Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Ett större rum som städar sej självt!
Det skulle vara väldigt nödvändigt ;)

Ja, ni ser ju själva :P


shower time!

Har precis kommit hem från handbolls träning! Skit kul var det! :thumbup:
Så nu ska jag hoppa in i duschen o sedan nanna, så detta blir sista inlägget för idag!
Så, GODNATT :D

SAKNAR SOMMARN SÅ IN I NORDEN! MEN DEN VILL JU ALDRIG KOMMA ;(
Bild från skolavslutningen :love:

Alla har vart små, lallalalalalalalaaa


Emma som precis blivit mamma, :D Min grymt coola bror :cool: O töffa jag ;p

fotat lite, så nu blir det läxor!


anus brottom

Hej, hann inte blogga så mycket igår, var tvungen att göra läxor... O inte ficka jag kolla på sverige heller..
Har grymt brottom nu om jag ska hinna med bussen som går om 5 hehe, tänkte bara uppdatera lite snabbt, :D
Have a nice day så ses vi när jag kommer hem :)

Photoshop !

Grejsar lite här med photoshop, kan det inte så bra än... Men jag håller på att lära mej ! :D
Tre bilder jag gjort, inte dom snyggaste men det är ju mina första hehe ;)

 

Snygga va?, haha eller inte!
Ni får kanske se några bättre snart ;)
Jag är verkligen sämst på sånt! Jag får be mamma visa mej senare :P
O nej, jag är inte cool ;)


Btw!

Köpte lire grejer igår, det skulle bli ett till par converse för det var rea men nej, dom skulle såklart inte passa o de fanns ju såklart bara en storlek kvar :(
Jaja, istället blev det ett efterlängtat flätat bälte ( brunt) och en döskalle ring, på minner om laila bagges ! :D
Det kommer kankse bilder senare när jag har kommit hem :)
Men nu måste jag VERKLIGEN skynda mej...

morgon trött tjej?- aldrig!


Skit bilden!, vet jätte ful men kolla ögonen :O
Trodde inte att jag kunde göra så, blev en aning glad när jag såg det hehe :D

Nämen, nu ska jag göra i ordning mej, har ätit frukost än sålänge så jag måste skynda mej nu, som vanligt :rolleyes:
Btw, syskonets rum!, får inte vara där man jag lånade bara cameran (web) så om du ser detta bli inte sur!

min käraste ägodel!

Min älskade gitarr, tycker den är så cool med min aoutograf :P :cool:
Jag vet att jag är lite så där halvt töntig, men det får ni leva med ;p


ÄLSKAR DEN! Eller kankse inte den just, men gitarrer, :D

lägga mej och läsa som vanligt!

Nu ska jag lägga mej efter att ha gjort alla 32 uppgifter igen till provet, verkligen kul var det ! :D
Eller, näääääääää!
Men man måste ju plugga lite om man vill få godkänt!
Nu som alla andra kvällar ska jag lägga mej och läsa, i kväll blir det i taket lyser stjärnorna !
Den ska verkligen vara skit bra, och jag har ju sätt filmen så jag vet ju vad den handlar om, fast när man läser böckerna blir det ju att typ se "bortklippta scener"... För om man skulle göra exakt som boken hade den ju typ varit ungefär fem timmar lång ! Haha, kankse inte så länge ;)
Men ni hajjar, :)
Så natti natti, sleep well ;p

Boken ser alltså ut såhär :D
Pussss :love:

Drar t träning igeeeeeeeeeeeeeeeeeen.

Ni hörde, :)



smälter!



källa

typisk mamma replik!

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT :D

dag fyra– Mina mål/drömmar/önskningar.

Hmmmm, den här var svår!
Vet inte riktigt vad jag ska säga, mina mål... :question:
Okej nu vet jag lite här ;)



Mina mål
Jag vill få MVG i alla ämnen!, för jag vill verkligen lyckas i skolan, fast då måste läxorna skärpas!
Jag vill antingen komma in på rymd gymnasiumet i kiruna för jag älskar rymden, eller så vill jag bli mäklare!
Jag kollar alltid på sold på hus när jag äter mellanmål, hihi ;)
Sen skulle jag gärna bli plastik kirurg men då måste man skära i folk och jag klarar inte av att se blod, klarar inte ens av att dissikera en mask i biologin :rolleyes:
Drömmar
Jag älskar hanbboll mest av allt och nu så håller min åldersgrupp på att fixa ett väskötta lag!
Det är min dröm om att få spela där och sedan vidare till landslaget!
Så om ni någon gång hör att emily thompson spelar i landslaget så är det jag :P
Haha, om det nu blir så, som sagt, bara en dröm ;)
Önskningar
Jag vill ha en hund !
Men min mamma är hund rädd ;(
Hon blev biten av en stooooooooor hund när hon var lite :(
Så jag har en katt nu :)
Och såklart vill jag spela handboll i landslaget :D
Har faktiskt blivit tränad av både Magnus Wislander och Staffan Olsson... Man kan ju säga att naglarna jag sparat ut var avbitna efteråt ;) 

varm choklad i magen, mums!

Kom precis hem från stan där jag och mamma fikade på rådhuset !
Jätte gott :)
Har även köpt ett sånt där flätat bälte och en ring, kollade även på ett par converse men dom fanns inte i min storlek, det var nämnligen REA :D
Nu ska jag egentligen plugga men som vanligt går inte det, det skulle vara så mycket lättare att plugga utan att veta att det både finns datorer och tv-apparater i huset !
Men det skulle jag aldrig klara mej utan, ;)

havre fras

Sitter o äter havrefras nu :D
Har sov morgon så det är ju gött, fsat bussen går snart ;)
Ska har dans i gympan i dag, känner verkligen suget inom mej ! Haha,
Nämen nu får jag skynda mej, måste packa gympa kläder osv nu...
Puss o Hej :)

kollat top model, duschat, ätit, kollat svenska nyork fruar...

Nu ska jag sova ! :)
Har faktiskt pluggat lite också ! Det är ju super ! :D
Och i morgon är det sovmorgon :love: :thumbup: :D :cool: ;)
LIV, jag vet. hihi ;p
Ska lägga mej o läsa nu, så pussss o natti natti :)

FÖRESTEN !
Matchen förlorade vi :(
Men vi spelade jätte bra !, o till skillnad från förra gången när vi mötte dom förlorade vi med 20 bollar och nu bara 4 :D
STOLT!, för dom är verkligen jätte bra ! , nästa gång kankse vi tar dom :D
Och det stod faktiskt 11-8 till oss i halvlek :D
Jaja, natti :)

Nu drar jag t match :D

rubriken...


jaha...

Fastnade vid teven så här har inga läxor gjorts...
FY PÅ DEJ EMILY !
Jag lovar, jag ska göra alla ikväll innan jag lägger mej!
Först ska jag skriva rent so:n 5 blad, sen ska jag kolla igenom tyskan, 3 kapitel ( ska ha prov ) o sist kolla igenom matten,... :(
jag tycker inte om läxor ;(

är det något fel på mej?

Asså jag tar med alla böcker och sådant hem men när jag väl sätter mej med läxorna så kommer jag på så mycket mer att göra!
Jag gör alltid mina läxor i sista sekund och får nästan ig på proven :thumbdown:
Seriöst det går inte att göra läxorna !
Nä, nu måste jag verkligen göra dom !
Vi får ju se hur det går, haha :D
;)

Dag tre- min favorti årstid och varför.

Hmmmm, jag får nog säga sommaren !
Jag älskar när man kan vara ute hur länge som hälst och att solen fortfarande är uppe!
Att man kan grilla varje kväll, sola, campa, bada allt sådant !
Och sommar-romansen är ju den bästa !
Varje sommar minns man väl! Eller det gör i alla fall jag
Och så får man så många nya kompisar!, o nästan det bästa av allt, INGEN SKOLA :D
Haha, nu vet ni i alla fall vilken årstid jag gillar mest....
Men sen är ju vintern härlig också, liksom våren och hösten ! :)

VIll ha !










Alla par ligger inom budjeten 200 kr:-
Tycker alla är så himla fina! Älskar dom :love:


Hemma äntligen.

Nu är jag hemma, en kort dag i skolan med få lektioner, det gillas ! :thumbup:
Ska läsa på till prov, äta, kolla top model innan matchen som börjar tio över sju, så ja, man har ju lite brottom ! ;)
Har hittat jätte fina bikinisar på hm, ( bild kommer) så jag ska nog dit i veckan :D

Om ni vill kolla :)

Mån 7/2 spelar vi match SHF1-SHF2 (96) Samling 18:20 matchstart 19:10 (Idrottshallen)

Laget: Matilda,Sofia,Cassandra,Vanessa,Amanda L,Sanna,Hanna J,Sara T,Andrea,Emily,Emma N/F,Sara E.


Handbolls match ikväll btw

Som rubriken säger ! :D
Men den är mot våra 96or o dom är sjukt bra !, så vi får se hur det går :)
lägger upp laget när jag kommit hem o tider o så om ni vill se, puss :)

Skol time -.-

Kunde inte somna i går kväll så jag är någolunda trött nu ;)
Inte bra!
Men vi slutar tidigt idag så det ska nog ordna sej :D
Bussen går om en kvart så får skynda mej att fixa till det sista som alltid fixas under min morgon, vad det nu är :question:
Brukar mest sväva omkring här i mitt huss, haha... Jaja, have a nice day ! :D

NATT :)

Nu ska denna cheyen nanna, så vi hörs i morgon :)
Sleep tight ! :love:

webcam- har jätte tråkigt !



Osminkad=orginal

åh vad jag längat till sommar'n !



Syskonens longboards ;)

Knark!






Jag kan inte sluta spela det :O
Det är BÄST, jag älskart! :love:

Duscha + hjääääääääälp

Duschen nästa !
O sen blir det väl att  göra läxor o kankse fota lite ?
Jaja, vi får se :)

Nu är det så att jag behöver en yttepytte liten hjälp ! :rolleyes:
Haha, hur ändrar man storlek på texten man har i inläggen? ;P
Behöver hjäääääälp, tycker den är alldeles förliten :thumbdown:

Dagens outfit börjas snart !

Rubriken, :love:


Ingen match i helgen så får nog ta o springa någon kilometer eller så...

I alla fall gå ut o promenera !
Lite frisk luft skadar ju inte direkt hälsan, och nu när fotbollen blev förtidiglagd o jag tycker det är pinsamt att komma försent så får det bli såhär.
Och sen har jag ju en massa läxor, hmmmmmm, verkligen en bra söndag :thumbup:
;)


Jaha...

Skulle prova på fotbollen igen.
Men den börjadfe tidigare än vad som sagts så den började 10 ist för tolv.
Lite pinsamt att komma försent första gången så jag börjar nästa gång i stället :P
Får nog sticka ut och springa lite istället, har ju inte spelat någon match i helgen så måste röra lite på mej ialla fall :)
Kanske sticker ut och fotar lite :)

me and my drums med swingfly- riktigt bra enligt mej!


dag två- en person jag vill träffa nu



Jag vill alltid vara nära min bästis o nu är hon borts och spelar usm :(
Så jag saknar henne :(


natt

:)


melodifestivalen har ju börjat




O här hemma i min familj så sätter vi själva betygen, så här blev dem (totalt) :

Dilba med try again: 24 p
Swingfly med me and my drums: 32p
Jenny silver med something in your eyes: 19p
Jonas matsson med on my own: 19p
Le Kid med oh my god: 24p
Rasmus viberg med social butterfly: 18p
Pernilla andersson med desperados: 18p
Och sist...
Danny med in the club: 28p

Så enligt oss så kom Swingfly etta, Danny tvåa och trea kom Le Kid :D

snart ska denna cheyen dejta sängen

Ska snart lägga mej och kolla lite på film tror jag.
Ska upp tidigt i morgon så det är nog bäst så!
Bloggar något mer senare precis innan jag ska nanna, eller får se om jag orkar :P
Aja, natti natti annars :)

Tacos + Melodifestivalen

Ni hörde ;)
kvällen blir mys me familjen.
Ska sitta o fylla i en såndär grej man fick med tidingen om poängen i melodifestivalen :D
Töntigt, jag vet :P
Men nu ska jag äta så vi hörs, eller något sånt :)

jätte het bild, jag vet ;) - dag ett, en bild på dej och 10 fakta



1: Jag tror på andar och spöken
2: Jag har spelat handboll sen bollskolan
3: Jag är halvt svensk, en fjärdedel spansk, och en fjärdedel mix.... (mix är alltså lite engelsk, jamajcan och indian)
4: Min bästis heter Hanna och är nästan hos henne varje helg
5: Jag knäcker alltid min fingrar och jag hatart !
6: Jag har bara några få vänner jag litar på till tusen !
7: När jag var liten ville jag bli två meter, tjock och jobba som frisör
8: När jag blir stor vill jag antingen bli plastik kirurg eller mäklare
9: Jag går ma-no i skolan och hatar de ämnen
10: Mitt favorit program är top model och desperet houswives :D

Nu vet ni lite om mej :)

bilder,


OJ !

Tiden har gått jättesnabbt !
Har spelat sims sedan klockan tolv o:
Hihi, får nog ta o börja städa mitt rum (a)
STÖÖÖÖÖÖÖÖÖKIGT är vad det är ;)

God morgon :D

Nu har jag precis ätit frukost och slappar framför datorn.
Kom på vad jag hade gjort för fel så att inte headern syntes men har fixat det nu, (hapyface) :D
Så nu ska jag fixa lite smått och gott på bloggen så den blir färdig!
Hare gött.

tröttis,

Nu ska jag lägga ifrån mej datorn och försöka sova.
Är jätte trött :)
Så, godnattttis

konstigt ;s

Ser ni min header ?
Det gör i alla fall inte jag och jag stör mej på det väldigt mycket!
Jaja, sex and the city är grüm!

Fyi- for your information

Designen är inte klar på långa vägar!
Eller jo, den har kommit halvvägs.
Saker som ska fixas:
Ny header
Flikar
Klocka
Kategorier
Lite färg
M.M

så klaga itne på den ! ;)

Beställd ! :D


sex and the city två!

Nu ska jag lägga mej i sängen och kolla lite film !
Det blir sex and the city som ni nog redan har fattat ;)
Bloggar lite senare om jag inte somnar :P
Och om jag somnar så säger jag gonatt nu !
Så godnatt :)
pusss

För att komma igång.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

börjar i morgon :)

RSS 2.0